Αναγκασμένοι να τα βγάλουν πέρα με μόλις 30 εκατομμύρια λίρες θα είναι ο Χάρι και η Μέγκαν


Δύσκολες ώρες αναμένεται να ζήσουν ο Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ μετά από την απόφαση τους να εγκαταλείψουν το πατρικό τους

Γείτονες του ζευγαριού στο Σάσσεξ της Αγγλίας μίλησαν στις κάμερες, λέγοντας πώς το ζευγάρι αναμένεται να ζήσει δύσκολες στιγμές, καθώς έχει προσωπική περιουσία που μετά βίας φτάνει τα 30 εκατομμύρια λίρες.

«Δεν πέσαμε από τα σύννεφα, ξέραμε ότι υπήρχαν προβλήματα, όλοι το ήξεραν στη γειτονιά» είπε μια γειτόνισσα στο κάτω Σάσσεξ όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι μετά το γάμο τους.

«Οπωσδήποτε θα περάσουν δύσκολα. Ο Χάρης είναι ανειδίκευτος και θα δυσκολευτεί να βρει δουλειά. Πόσο να τους φτάσει το επίδομα ανεργίας. Αναγκαστικά θα πρέπει να ζήσουν από το κομπόδεμα τους, αλλά κι αυτά τα 30 εκατομμύρια πόσο να κρατήσουν» πρόσθεσε.

Όπως δήλωσε μια άλλη γειτόνισσα που στεκόταν λίγο πιο πέρα, αιτία για τα προβλήματα του ζευγαριού είναι η Μέγκαν. «Αυτή, αυτή η προκομμένη του πήρε τα μυαλά. Του έλεγε συνέχεια ότι κρέμεται από τα φουστάνια της γιαγιάς του. Την ακούγαμε που του φώναζε έξι μήνες να φτιάξει το καζανάκι που έτρεχε στο τρίτο μπάνιο των επισκεπτών. Το’χα πει εγώ ότι είναι άτιμο θηλυκό μόλις την είδα.»

«Να τη δούμε όμως τώρα που θα πρέπει να χάσει τους δύο μπάτλερ, τις τρεις νταντάδες και τους οχτώ υπηρέτες αν θα της αρέσει. Μπορεί να γυρίσει στο σανίδι, αλλά κι από εκεί πόσα να βγάλει; Θα αναγκαστεί σίγουρα να πιάσει δεύτερη δουλειά, ίσως να επιδιορθώνει ρούχα σε κανένα Χρυσό Ψαλίδι.» καταλήγει.

Πηγή:  ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ

Προηγούμενο Η νέα παίκτρια του My Style Rocks 3 είναι απίστευτα σέξι
Επόμενο Επική φάρσα στην Αυστραλία: Έπεισαν δημοσιογράφο να φορέσει «πανοπλία» για να κρατήσει κοάλα