Αγάπη !


Αγάπη ! Ω! Φως του Θεού που φέρνεις αέναη δύναμη στην ψυχή μας ! Φωτίζεις την ζωή μας κι όλα τα χρώματα του κόσμου ,φαίνονται πιο όμορφα ! Αγάπη ! Που όσο κι αν είναι δύσβατος ο δρόμος μας …εσύ τον κάνεις να φαίνεται στρωμένος με ροδοπέταλα  ,που μπορούμε να διαβούμε χωρίς πόνο , χωρίς κόπο ,χωρίς φόβο , με δημιουργία και απέραντη πάντα χαρά ! 


Αγάπη ! Μητρική ! Που βρίσκεσαι μέσα στα χάδια των παιδιών μας ! Που όταν τα χαϊδεύουμε νομίζουμε πως αγγίζουμε τον Θεό ! Μέσα στα παιδιά μας ! Ναι ! Ενυπάρχει η υπέρτατη αγάπη ! Εκεί εντοπίζεται όλη η δημιουργία του σύμπαντος ! Όταν αγαπάς τα παιδιά σου ,αισθάνεσαι το μεγαλείο τους ολάκερο μέσα στην ψυχή σου ! Νιώθεις τα θαύματα να γεννιούνται μέσα στα μάτια τους ! Αυτό είναι ζωή ! Αυτό είναι όλη σου  η ψυχή ! 


 Αγάπη ! Ερωτική ! Μόνο αυτή μένει αιώνια στους συντρόφους ! Μονος του ο έρωτας δεν κρατάει την σχέση…Η σχέση θέλει την αγάπη αγκαλιά με τον έρωτα για ν’αναπνεει ! Έτσι μόνο η αγάπη δημιουργεί την φαντασία και το όνειρο ,που κρατάει ζωντανό τον έρωτα για πάντα ! Έρωτας κι αγάπη σε μια εκρηκτική ένωση σε δύο ανθρώπους που γίνονται ένα ! Έτσι φτιάχνουν ωραίες οικογένειες και κατά συνέπεια  ωραίους κόσμους  ! 


ΒΕΤΑ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ  ΒΑΖΑΙΟΥ 

Προηγούμενο Ημέρα της γυναίκας
Επόμενο Φαντασία!