Δείτε πως οι Γερμανοί τηρούν τις αποστάσεις με έναν αστείο τρόπο


Οι υπεύθυνοι καφετέριας στη Γερμανία για να διασφαλίσουν τις κοινωνικές αποστάσεις μεταξύ των πελατών τους σκέφτηκαν κάτι ευφάνταστο και αστείο ταυτόχρονα. Καθώς η χώρα χαλαρώνει τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού: τους μοιράζει ψάθινα καπέλα που φέρουν πάνω τους «μακαρόνια κολύμβησης».

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Βρετανοί κάνουν πάρτι αγνοώντας τον κορονοϊό

Βάσει των νέων κανονισμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας το καφε-ζαχαροπλαστείο Rothe στο Σβερίν της βόρειας Γερμανίας μοίρασε στους πελάτες ψάθινα καπέλα με τοποθετημένα σταυρωτά πάνω τους δύο πολύχρωμα αφρώδη «μακαρόνια» κολύμβησης. Σε μια προσπάθεια να αποφεύγουν να πλησιάζουν επικίνδυνα ο ένας τον άλλο, και να μειώσουν τον κίνδυνο μόλυνσης τους από τον κορονοϊό, που έχει προκαλέσει το θάνατο άνω των 7.800 ανθρώπων στη χώρα.

Καφέ, βόρεια Γερμανία

Παραλίες,Οδηγός επιβίωσης: Σχεδόν όλα έτοιμα! Αυστηρά πρόστιμα και μέτρα

«Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ευχάριστο να κάνεις τους άλλους να γελούν», είπε η ιδιοκτήτρια της καφετέριας Ζακλίν Ρότε. Ενδεχομένως να εμπνεύστηκε από τους μαθητές δημοτικού της Χανγκζού στην ανατολική Κίνα όσον αφορά τα ειδικά καπέλα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

The post Δείτε πως οι Γερμανοί τηρούν τις αποστάσεις με έναν αστείο τρόπο appeared first on Travelstyle.

Read More

Προηγούμενο Air France: Ξεκινάει τις πτήσεις στην Αθήνα
Επόμενο Νέες ανακοινώσεις για την άρση των μέτρων εκτάκτως σήμερα το απόγευμα από τον Νίκο Χαρδαλιά