Ρομπότ-καθαριστές από το μέλλον σε ξενοδοχεία στην Κω!


Από την 1η Ιουλίου θα υπάρξει ένα νέο στάδιο απελευθέρωσης με την επαναλειτουργία των εποχικών καταλυμάτων. Ωστόσο, τα απαιτητικά υγειονομικά πρωτόκολλα, καθιστούν σε πολλούς επιχειρηματίες δαπανηρή την τήρηση τους.

Παρ’ όλο που οι πρώτες εκτιμήσεις για τις κρατήσεις δεν προσφέρουν αισιοδοξία. Οι ξενοδόχοι εκτιμούν ότι τον Αύγουστο θα μπορέσουν να καλύψουν ένα τμήμα από τα -τεράστια- έσοδα που έχασαν λόγω του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων.

Ξεχάστε ξενοδοχεία & Airbnb για φέτος, ξεκίνησε νέα τάση διακοπών!

Τα ρομπότ-καθαριστές

Κάποιοι ξενοδόχοι θέλοντας να εξασφαλίσουν πλήρη ασφάλεια για τις διακοπές των ταξιδιωτών αλλά και να συνδυάσουν την άμεση κάλυψη των υγειονομικών αναγκών, πρόκειται να χρησιμοποιήσουν καινοτόμες μεθόδους για να το επιτύχουν. Πιο συγκεκριμένα, μια συγκεκριμένη αλυσίδα ξενοδοχείων, με έδρα την Κω, εγγυάται 24ωρο καθαρισμό και απολυμάνσεις με… ρομπότ!

Λευκό δωμάτιο πετσέτες

Πρόκειται για τον όμιλο Cleopatra Collection που διαθέτει 3 ξενοδοχεία, με συνολικά 202 κλίνες (Cleopatra Superior Hotel, Kris Mari Hotel, Cleopatra Classic Hotel). Η διοίκηση του ξενοδοχείου υπόσχεται ότι η φετινή τουριστική σεζόν θα λειτουργήσει με δυο νέες καινοτόμες υπηρεσίες:

• Εισάγει για πρώτη φορά στον Ελληνικό τουρισμό τη ρομποτική τεχνολογία στο κομμάτι της καθαριότητας, επενδύοντας σε ρομπότ που σκουπίζουν, σφουγγαρίζουν και απολυμαίνουν 24 ωρες το 24ωρο τους κοινόχρηστους χώρους των ξενοδοχείων του.
• Στο κομμάτι της υποδοχής δίνεται στους επισκέπτες η δυνατότητα της web-reception (ανέπαφο on spot check-in μέσω απομακρυσμένης reception) και του private check-in (στο δωμάτιο)  ενώ από 29 Ιουνίου 2020 μπαίνει σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα online check-in, εξελίσσοντας και βελτιώνοντας την υπάρχουσα δυνατότητα για αεροπορικού τύπου check-in που εφαρμόζεται στα ξενοδοχεία του ομίλου ήδη από το 2017.

Η συγκεκριμένα αλυσίδα ξενοδοχείων καινοτομεί από κάθε άποψη, καθώς διαθέτει και σταθμό δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

The post Ρομπότ-καθαριστές από το μέλλον σε ξενοδοχεία στην Κω! appeared first on Travelstyle.

Read More

Προηγούμενο Πιερία: Αρματαγωγό έκανε στάση σε…beach bar! (βίντεο)
Επόμενο National Geographic: Απολαύστε τις καλύτερες ταξιδιωτικές φωτογραφίες!