Ο Τάσος Δούσης μας μαγεύει με το 2ο μέρος από τις ΕΙΚΟΝΕΣ στη Ρόδο


Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν σε μοναδικούς προορισμούς της Ελλάδας και ανακαλύπτουμε μαζί του κρυμμένες ομορφιές της χώρας μας. Και αυτή την εβδομάδα βρίσκονται στο μαγικό Νησί των Ιπποτών.

Στο δεύτερο μέρος της μοναδικής εκπομπής που είναι αφιερωμένη στη Ρόδο ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν το μοναδικό οικισμό της Λίνδου. Κάνουν βόλτα με τα γαϊδουράκια στα σοκάκια του, ξεναγούνται στα ιδιαίτερα καπετανόσπιτα της περιοχής, θαυμάζουν τη θέα από την Ακρόπολη της Λίνδου. Στη συνέχεια επισκέπτονται το παραδοσιακό χωριό Αρχάγγελος.

Φυσικά δε θα μπορούσαν να παραλείψουν μια επίσκεψη στο επιβλητικό Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, να κάνουν βουτιές από το τραμπολίνο στην παραλία Έλλη, να κάνουν βόλτα στη νέα πόλη της Ρόδου και να θαυμάσουν τους μύλους και τον επιβλητικό φάρο στο λιμανάκι Μανδράκι. Μη χάσετε το εξαιρετικό δεύτερο μέρος τη Δευτέρα 17/8 στις 20:00 στο κανάλι Open. Δείτε εδώ ολόκληρο το πρώτο μέρος.

Απολαύστε το trailer της εκπομπής στο travelstyle. Για περισσότερες ταξιδιωτικές συμβουλές ακολουθήστε τον Τάσο Δούση στο Instagram και το Facebook και εγγραφείτε στο κανάλι του στο YouTube!

The post Ο Τάσος Δούσης μας μαγεύει με το 2ο μέρος από τις ΕΙΚΟΝΕΣ στη Ρόδο appeared first on Travelstyle.

Read More

Προηγούμενο Ryanair-απίστευτη προσφορά: πετάξτε στο εξωτερικό από 14,99!
Επόμενο Καιρός 14/8: άνοδος θερμοκρασίας και τοπικές βροχές – τι καιρό θα έχει το 3ήμερο