Η παραλία στην Ζάκυνθο με το αστείο όνομα και την θέα που σου κόβει την ανάσα


Το Fiore di Levante η αλλιώς το αγαπημένο νησί του Ιονίου, η Ζάκυνθος κάθε καλοκαίρι ανθίζει και σας προσκαλεί να πάρετε μια μυρωδιά από τις εκπληκτικές ομορφιές που προσφέρει. Η Ζάκυνθος είναι γνωστή για το Ναυάγιο, την έντονη νυχτερινή ζωή, τις εκπληκτικές παραλίες και το καλό φαγητό. Υπάρχουν όμως και παραλίες όχι και τόσο γνωστές αλλά καταπληκτικής ομορφιάς, παρθένες τις οποίες τις προσεγγίζεις μόνο με καραβάκι η σκάφος. Μια από αυτές είναι και η παραλία που σας βρήκαμε εδώ στο travelstyle.gr και πραγματικά θα σας τρελάνει. Μιλάμε για την παραλία με το αστείο όνομα Μυζήθρες.

Η παραλία Μυζήθρες

Οι Μυζήθρες, η μικρή και η μεγάλη, είναι στην ουσία δύο κωνικοί πανύψηλοι και κατάλευκοι βράχοι, που βρίσκονται ακριβώς κάτω από το φάρο του Κεριού. Το όνομά τους το πήραν από το τοπικό τυρί που παράγεται στο νησί, την Μυζήθρα, η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε είναι κατάλευκη. Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε, οι πιο ωραίες παραλίες έχουν περίεργα ονόματα..Μάλλον για να ξορκίσουν τους ανθρώπους και να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Η θέα είναι μαγευτική καθώς μετά τον γκρεμό ξεπηδούν οι βράχοι, ο ένας δίπλα στον άλλον, και συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο. Τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά σε συνδυασμό με τις σπηλιές του Κεριού και τις απόκρημνες βουνοπλαγιές συνθέτουν ένα επιβλητικό τοπίο που κανείς ποτέ δεν θα ξεχάσει.

Εδώ θέλει μεγάλη προσοχή γιατι επικρατούν ισχυρά ρεύματα ενώ σε κοντινή απόσταση από τις Μυζήθρες υπάρχει το βαθύτερο σημείο της Μεσογείου, το “Πηγάδι των Οινουσών” με 4500 μέτρα βάθος.

Εδώ θα φτάσεις μόνο με καραβάκι η φουσκωτό μιας και είναι από τις παραλίες που δεν μπορείς να προσεγγίσεις. Αξίζει όμως τον κόπο μόλις αντικρύσεις αυτή την παραλία που η θέα της και μόνο θα σου κόψει την ανάσα.

Δείτε και ένα καταπληκτικό βίντεο που αποτυπώνει την ομορφιά της παραλίας

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

The post Η παραλία στην Ζάκυνθο με το αστείο όνομα και την θέα που σου κόβει την ανάσα appeared first on Travelstyle.

Read More

Προηγούμενο Ο Τάσος Δούσης προτείνει δυο ξενοδοχεία στην Μήλο – δίπλα στην θάλασσα- και με λιγότερα απο 60 ευρώ την μέρα
Επόμενο Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Αλλάζει τον ισχυρισμό του για τον βιασμό ο δράστης