Αυτές είναι οι αεροπορικές που αλλάζουν δωρεάν τα εισιτήρια μέχρι το τέλος του χρόνου


Την εντελώς δωρεάν αλλαγή και επανέκδοση όλων των εισιτηρίων, ακόμη και πολλές φορές μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε ο όμιλος Lufthansa, λόγω των δυσκολιών που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού. Η αλλαγή στη δομή των ναύλων, τίθεται άμεσα σε ισχύ και αφορά τις αεροπορικές εταιρίες Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines και Brussels Airlines.

«Με άμεση ισχύ, όλα τα εισιτήρια θα μπορούν να αλλάξουν και να επανεκδοθούν, ακόμη και πολλές φορές, εντελώς δωρεάν, πολιτική που ισχύει ακόμη και για την οικονομικότερη κατηγορία ναύλου, χωρίς αποσκευές».

Ο νέος κανονισμός ισχύει παγκόσμια για όλες τις νέες κρατήσεις εισιτηρίων σε δρομολόγια μικρών, μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι οι επιβάτες ενδέχεται να επιβαρυνθούν με κάποιες επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση που, για παράδειγμα, η αρχική κατηγορία ναύλου δεν είναι διαθέσιμη σε διαφορετική ημερομηνία ή προορισμό, οπότε οποιαδήποτε διαφορά θα προστίθεται στην τελική τιμή.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

Πηγή: skai.gr

The post Αυτές είναι οι αεροπορικές που αλλάζουν δωρεάν τα εισιτήρια μέχρι το τέλος του χρόνου appeared first on Travelstyle.

Read More

Προηγούμενο Ένα αρχοντικό απαράμιλλης ομορφιάς, βυθισμένο στο πράσινο και θέα στον Παγασητικό που λάτρεψε ο Τάσος Δούσης
Επόμενο Δύο ακόμη θάνατοι από κοροναϊό σε λίγες ώρες - Στους 258 οι νεκροί στην Ελλάδα