Νέα αεροπορική εταιρεία ίδρυσε ο όμιλος Καράτζη


Στην ίδρυση αεροπορικής εταιρείας προχώρησε ο όμιλος Καράτζη, επιχειρώντας στο πλαίσιο της στρατηγικής του ανάπτυξης, να εκμεταλλευτεί την γεωμετρική αύξηση του ενδιαφέροντος για ιδιωτικές πτήσεις, λόγω κορονοϊού.

Το όνομα της εταιρείας είναι Panellenic Airlines, εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου είναι και τα κεντρικά γραφεία του ομίλου και ήδη βρίσκεται στην διαδικασία απόκτησης του πρώτου της αεροσκάφους, που είναι Cessna Citation Bravo και το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση των ελέγχων, προκειμένου να πετάξει στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” και να ενταχθεί στον στόλο της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας, είναι η απόκτηση τριών αεροσκαφών, για ιδιωτικές πτήσεις, με την έναρξη της επιχειρησιακής λειτουργίας της, να αναμένεται στις αρχές του 2021, ίσως και νωρίτερα, εντός του 2020.

Παράλληλα, η εταιρία βρίσκεται στην διαδικασία της στελέχωσης, με την πρόσληψη κυβερνητών και συγκυβερνητών να έχει προτεραιότητα και να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Cretalive, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Αντώνης Καράτζης επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι, “ο Όμιλος Καράτζη με αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας έρχεται να καλύψει με την ίδρυση της νέας αεροπορικής εταιρείας το κενό και την αυξημένη ζήτηση που υπάρχει για τις ιδιωτικές πτήσεις, κενό που ενισχύθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού”.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

The post Νέα αεροπορική εταιρεία ίδρυσε ο όμιλος Καράτζη appeared first on Travelstyle.

Read More

Προηγούμενο Σε καραντίνα η Μόρια έπειτα από κρούσμα κοροναϊού στη δομή - Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην περιοχή
Επόμενο Λαμία: Άγριο bullying «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τον ξυλοδαρμό της 13χρονης