Οι «Εικόνες» μας ταξιδεύουν στα πανέμορφα Χανιά– Μη χάσετε το τρίτο μέρος της εκπομπής!


Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στα ονειρικά Χανιά

Στο τρίτο μέρος της εκπομπής πραγματοποιούν ένα μοναδικό οδοιπορικό στα Σφακιά. Ξεκινώντας από τη Χώρα Σφακίων επισκέπτονται το γραφικό ψαροχώρι Λουτρό, τις εξωτικές σπηλιές των Μαρμάρων, την απίστευτη παραλία των Γλυκών Νερών και το επιβλητικό Φραγκοκάστελο. Στον δρόμο της επιστροφής μας συστήνουν τα υπέροχα χωριά Ασκύφου και Βρύσες.

Η συνέχεια βρίσκει τον  Τάσος Δούση και την ομάδα του στην πέρα από κάθε λογική ομορφιάς Γραμβούσα, στην απίστευτη λιμνοθάλασσα του Μπάλου και στα μοναδικά Φαλάσαρνα.

Για το τέλος μας ξεναγούν στη γειτονιά των Μαχαιράδικων στην πόλη των Χανίων και μας αποχαιρετούν με εξωπραγματικές εικόνες από την Παλιά Πόλη.   

Δείτε το trailer

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Ο Τάσος Δούσης αυτό το καλοκαίρι “σαρώνει” την Ελλάδα και μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” του, γνωστούς ή και λιγότερο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Αυτό το καλοκαίρι ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

The post Οι «Εικόνες» μας ταξιδεύουν στα πανέμορφα Χανιά– Μη χάσετε το τρίτο μέρος της εκπομπής! appeared first on Travelstyle.

Read More

Προηγούμενο Αυτά είναι τα παγούρια που θα δώσει η Κεραμέως στους μαθητές Δημοτικού
Επόμενο Υψηλός παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων - 202 νέα κι ένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο