Μύκονος: Έφτασε στο νησί το πρώτο κρουαζιερόπλοιο μετά από 6 μήνες!


Έφτασε στη Μύκονο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο μετά από 6 μήνες “καραντίνα”! Στο νέο λιμάνι Τούρλου της Μυκόνου έφτασε πρίν από μερικές ώρες το κρουαζιερόπλοιο MS World Explorer που ανήκει στην πορτογαλική εταιρεία Mystic Cruises.

Η Μύκονος όλο το καλοκαίρι του 2020 δέχτηκε μικρά κρουαζιερόπλοια, λίγο πριν δηλαδή την εφαρμογή των μέτρων για την απαγόρευσή τους. Έτσι σήμερα το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο με σημαία Πορτογαλίας, προερχόμενο από την Πάτμο, έφτασε στο νησί μεταφέροντας 125 επιβάτες.

κρουαζιερόπλοιο ms world explorer κοντινό
Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο MS World Explorer έφτασε στη Μύκονο σήμερα το πρώι από την Πάτμο, με επόμενο σταθμό το λιμάνι του Πειραιά.

Το πλοίο έφτασε από την Πάτμο, ενώ επόμενος σταθμός του είναι το λιμάνι του Πειραιά, ενώ, σύμφωνα με το πρόγραμμα, περίπου 10 ακόμα κρουαζιέρες αναμένονται στη Μύκονο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, μετά τα μέτρα για τον κορονοϊό, χαρίζοντας πολλές ελπίδες για τόνωση του τουρισμού στο νησί.

Ένα boutique hotel στο νερό

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια είναι το MS World Explorer, αν και έχει μικρό μήκος (μόλις 126 μέτρα), στοιχείο όμως που του χαρίζει το πλεονέκτημα της προσέγγισης σε λιμάνια που τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια δεν μπορούν να πλησιάσουν. Μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 172 επιβάτες, σε χώρους που θυμίζουν εν πολλοίς boutique hotel.

Η γερμανική Nicko Cruises, που είναι ειδική στις κρουαζιέρες ποταμών, φέτος πλέει στους ωκεανούς, ναυλώνοντας το MS World Explorer, και για 6 μήνες θα ταξιδεύει στην Ευρώπη, ενώ για τους υπόλοιπους 6 μήνες θα πλέει στην Ανταρκτική ναυλωμένο από την Quark Expeditions.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

The post Μύκονος: Έφτασε στο νησί το πρώτο κρουαζιερόπλοιο μετά από 6 μήνες! appeared first on Travelstyle.

Read More

Προηγούμενο Ένας πανέμορφος παραδοσιακός ξενώνας στη Ζαγορά Πηλίου με βαθμολογία 9,6 από τον Τάσο Δούση
Επόμενο Ταξιδεύουμε στο νησάκι των Ιωαννίνων μέσα από ένα υπέροχο βίντεο!